De Hoven
Delft

Locatie Delft, De Hoven Profiel binnenstedelijke herontwikkeling Betreft 3 torens met beleggershuur appartementen Positie ontwikkeld en gebouwd voor oprichting Urban Minds bij Heembouw Wonen Status opgeleverd 2019

De ontwikkeling van drie torens in Delft met beleggershuur appartementen is vanuit een lastige periode in de crisis (vanaf 2010) vormgegeven. Het moest anders. Veel projecten kwamen in die tijd niet verder dan de spreekwoordelijke tekentafel. Weinigen zagen een oplossing. Met onze partners hebben we het project op een werkelijk andere manier benaderd. Middels een online woonwensenonderzoek werd inzicht verkregen in de wensen en (verhuis)behoeften van de toekomstige woonconsumenten. In een vroeg stadium creëerden wij zo commitment en konden wij de wensen, prijsniveaus, locatie en planning binnen een gedemarqueerd woongebied samenbrengen. En deze uitkomsten vormden de basis voor de ontwikkeling van de drie woontorens.

Door de juiste gegevens te verzamelen sluiten de woningen in de drie woontorens naadloos aan op de vraag. Tevens vormde het woonwensenonderzoek het begin van een co-creatieproces. Vroegtijdig werden de potentiële huurders en kopers succesvol betrokken in het proces.