REALISEERT INDIVIDUELE WOONWENSEN IN
EEN STEDELIJKE OMGEVING

URBAN MINDS

Van wens naar wonen

Urban Minds ontwikkelt nieuwbouw woningen op stedelijke locaties, met in het bijzonder aandacht voor de woonwensen van toekomstige bewoners. De vraag naar woningen vertalen wij eerder dan gebruikelijk naar een concreet ontwerp en passende plattegronden. Door innovatief gebruik van nieuwe media voeren we deze dialoog al in een vroeg stadium met de toekomstige bewoners. De (toekomstige) bewoner weet immers het beste wat zijn persoonlijke woonwensen zijn.

Urban Minds ontwikkelt zowel koop- als huurwoningen. Voor beide segmenten vindt afstemming plaats tussen vraag en aanbod voor die unieke plek. Voor koopwoningen in het bijzonder worden verregaande individuele wensen geïntegreerd in onze woningontwerpen. Onze woningen zijn bovendien duurzaam en één met haar stedelijke omgeving. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stedelijk wonen vinden bij ons een vruchtbare bodem. Van wens naar wonen: it’s in your mind!

OVER ONS

Met Urban Minds verenigen we jarenlange kennis en ervaring op het gebied van innovatieve vastgoedontwikkeling en financiering om grootschalige, onderscheidende woningprojecten te realiseren. Professionele en transparante projectontwikkeling met het best mogelijke resultaat voor alle betrokkenen.
ERWIN VAN BERKEL

Acquisitie & Ontwikkeling
WOUT GROTE

Acquisitie & Planontwikkeling
GERT UIT DE BOSCH

Planontwikkeling & Calculatie

CONTACT

Amstelveenseweg 500
1081 KL Amsterdam

020 261 7399